Politica de confidențialitate

Aspecte generale

Înainte să vă hotărâţi dacă veţi dori sa vizitați siteul nostru, vă rugăm să citiţi cu atenţie următoarele informaţii, deoarece este important să cunoaşteţi ce date personale vor fi culese, în ce scop şi care sunt drepturile dumneavoastră, pentru a vă exprima acceptul în deplină cunoştinţă de cauză.

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site web vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date și a Legii nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Este decizia dumneavoastră personală dacă doriţi să continuați sa vizitați siteul nostru. Vă mulţumim că citiţi cu atenţie aceste informaţii şi vă rugăm să ne contactaţi dacă aveţi neclarităţi sau doriţi să primiţi informaţii suplimentare. 

Acordarea consimțământului asupra utilizării cookie-urilor în concordanță cu termenii acestei politici atunci când vizitați site-ul nostru pentru prima dată, ne permite să utilizăm cookie-uri de fiecare dată când vizitați site-ul nostru.

Detalii suplimentare se pot obtine prin accesarea următorului link : Informații privind protecția datelor cu caracter personal (apulum.ro) 

1. Titlul proiectului

Proiectul “Soluţii inovative de îmbunătăţire a eficienţei energetice a bazinului olimpic de înot din Alba Iulia”(Innovative energy efficiency Solutions for the Olympic Swimming Pool – Alba Iulia) finanțat prin programul apelul Energy Programme în România – Energy Efficiency , în cadrul programului „EEA and Norway Grants 2014 – 2021, finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România”. Mai multe detalii puteti gasi aici : www.eeagrants.org / www.norwaygrants.org 

Participarea Municipiului Alba Iulia în cadrul acestui proiect, a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 15/2021.

În calitate de partener, Municipiul Alba Iulia și-a propus următoarele obiective : Reducerea consumurilor energetice, Reducerea emisiilor CO2, Reducerea costurilor de operare, Sistem de management al clădirii, Creșterea imaginii bazinului olimpic.

2. Scopul colectării datelor personale

MUNICIPIUL ALBA IULIA, în calitate de operator, prin Compartimentul Relații Internaționale, Parteneriate și Inovare Urbană, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul executării Proiectului „Soluţii inovative de îmbunătăţire a eficienţei energetice a bazinului olimpic de înot din Alba Iulia”, asigurării contactării și prestării unor servicii de calitate. Utilizarea datelor în alte scopuri decât cele descrise mai sus este strict interzisă.

3. Categorii de date personale prelucrate

Datele colectate se vor regăsi în anumite documente de analiză, fiind utilizate în scopul realizării de rezervări online la Bazinul Olimpic din Alba Iulia si pentru îmbunătățirea siteului web, precum:

 • în cazul rezervărilor on-line, respectiv, pentru crearea contului online : nume, prenume, adresă de email;
 • în cazul promovării on-line : imagine și voce;
 • în cazul comunicării rapide şi notificărilor : adresa de email.

Pot fi colectate, stocate și utilizate și următoarele tipuri de informații personale:

 • informații despre computer, inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browser-ului și despre sistemul de operare;
 • informații despre vizitele și utilizarea acestui site web, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizările paginii și căile de navigare pe siteul web;
 • informații pe care le introduceți în timp ce utilizați serviciile de pe website-ul nostru;
 • informații care sunt generate în timp ce utilizați site-ul nostru, inclusiv despre când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați;
 • informațiile pe care le postați pe website-ul nostru cu intenția de a le publica pe internet, care pot include numele dvs. de utilizator, imaginile de profil și conținutul postărilor;
 • informații conținute în orice comunicări ne trimiteți prin e-mail sau prin intermediul website-ului nostru, inclusiv conținutul comunicărilor și metadatele acestora;
 • orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.

Categoii de persoane vizate : copii, tutori ai copiilor, vizitatori ai site-ului si alți reprezentanți/împuterniciți legali ai persoanelor vizate.

Înainte de a ne divulga informațiile personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoanei atât pentru divulgarea, cât și pentru procesarea informațiilor personale în conformitate cu această politică.

4. Utilizarea informațiilor dumneavoastră personale

Informațiile personale transmise prin intermediul site-ului nostru web vor fi utilizate în scopurile specificate de această politică. Putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru:

 • administrarea site-ului web;
 • personalizarea site-ului nostru pentru dumneavoastră;
 • autorizarea utilizării serviciilor disponibile pe site-ul nostru;
 • furnizarea serviciilor achiziționate prin intermediul site-ului nostru;
 • trimiterea prin e-mail de notificări solicitate în mod expres;
 • trimiterea buletinului nostru informativ prin e-mail, dacă l-ați solicitat (ne puteți informa oricând dacă nu mai doriți această comunicare);
 • trimiterea de comunicări de marketing referitoare la serviciile Bazinului Olimpic din Alba Iulia prin poștă sau, acolo unde ați consimțit în mod specific, prin e-mail sau tehnologii similare (ne puteți informa în orice moment dacă nu mai doriți să primiți comunicări de marketing);
 • furnizarea către terți a informațiilor statistice despre utilizatorii noștri (acești terți nu vor putea identifica niciun utilizator cu ajutorul acestor informații);
 • abordarea solicitărilor și reclamațiilor făcute de dumneavoastră sau despre dumneavoatră referitoare la website-ul nostru;
 • păstrarea securității website-ului nostru;
 • verificarea respectării termenilor și condițiilor care reglementează utilizarea website-ului nostru (inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin intermediul formularului de contact/comentarii); și
 • alte utilizări.

Dacă trimiteți informații personale în vederea publicării pe website-ul nostru, vom publica și vom folosi aceste informații în concordanță cu întinderea acordului pe care ni-l furnizați.

Setările de confidențialitate pot fi utilizate pentru a limita publicarea informațiilor dumneavoastră pe site-ul nostru și pot fi modificate cu ajutorul comutatoarelor de confidențialitate de pe site web.

Fără consimțământul dumneavoastră expres, nu vom furniza informațiile dumneavoastră, personale către terți pentru marketingul direct din partea acestor terți sau din partea oricărei alte terțe părți.

5. Transferul datelor către terți

Accesul la datele personale ale vizitatorilor acestui site web este limitat la persoanele responsabile la nivelul echipei de proiect si ale reprezentanților bazinului olimpic pentru care este necesară accesarea acestor informaţii pentru atingerea obiectivelor proiectului, administratorii nostri de sistem, fără a fi transferate către terţi.

Putem divulga informațiile dvs. personale:

 • în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
 • în legătură cu orice procedură legală potențială sau în curs;
 • oricărei persoane considerăm în mod rezonabil că s-ar putea adresa unei instanțe sau unei alte autorități competente pentru divulgarea informațiilor personale în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar putea să dispună divulgarea informațiilor personale.

Sunteți de acord în mod expres cu transferurile de informații personale descrise în această Secțiune (5).

6. Drepturile persoanelor care viziteaza siteul web

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului European, vizitatorii siteului web beneficiază de următoarele drepturi: dreptul la informare şi acces; dreptul la rectificarea datelor; dreptul la ştergerea datelor; dreptul la restricţionarea prelucrării datelor; dreptul la opoziţie; dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata si creare de profiluri.

7. Asigurarea confidențialității

Prin procedurile interne, se va limita numărul persoanelor din echipa proiectului care au acces la date personale, iar în relaţia cu alte persoane, alţi parteneri ai proiectului şi cu terţi, situaţiile statistice şi orice documente întocmite care conţin date cu caracter personal au caracter anonim. Orice date personale vor fi păstrate într-o bază de date protejată sau într-un computer/ server parolat. Rezultatele publice vor conţine informaţii sub formă de procente, statistici şi informaţii generale, nu vor fi incluse informaţii individuale sau personale. Experţii din cadrul proiectului vor face toate eforturile pentru a vă păstra confidenţialitatea. Înregistrările dumneavoastră vor fi păstrate în mod confidenţial şi nu vor fi transmise sau făcute publice decât cu acceptul şi acordul dumneavoastră, aşa cum este prevăzut în legislaţia din domeniu.

Ați luat la cunoștință faptul că transmiterea informațiilor pe internet este în mod obișnuit nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

Sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru accesarea website-ului nostru; nu vă vom solicita niciodată parola (cu excepția momentului când vă conectați pe website-ul nostru).

8. Modificări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică din când în când publicând o versiune nouă pe website-ul nostru. Trebuie să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare adusă acestei politici.

9. Cookies-uri

Acest site folosește cookie-uri – fișiere text mici care sunt plasate pe computerul dumneavoastră pentru a ajuta site-ul să ofere o experiență mai bună utilizatorului. În general, cookie-urile sunt folosite pentru a păstra preferințele utilizatorilor, pentru a stoca informații pentru lucruri precum coșurile de cumpărături și pentru a furniza date de urmărire anonimizate aplicațiilor terțe, cum ar fi Google Analytics. Cookie-urile există în general pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Cu toate acestea, este posibil să preferați să dezactivați cookie-urile pe acest site și pe altele. Cel mai eficient mod de a face acest lucru este să dezactivați cookie-urile din browserul dvs. Vă sugerăm să consultați secțiunea de ajutor a browserului dvs.

Cookie-ul este un fișier care conține un identificator (un șir de litere și numere), care este trimis de un server web către un browser și care este stocat de acel browser. Identificatorul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browser-ul solicită o pagină de la acesta. Cookie-urile pot fi cookie-uri „persistente” sau cookie-uri „de sesiune”: cookie-ul persistent va fi stocat de către browser și va rămâne valabil până la data stabilită de expirare, cu excepția cazului în care acesta este șters înainte de data de expirare; pe de altă parte, cookie-ul de sesiune va expira la sfârșitul sesiunii utilizatorului, la închiderea browser-ului. Cookie-urile nu conțin de obicei informații care identifică personal un utilizator, dar informațiile personale pe care le stocăm despre dvs. pot fi legate de informațiile stocate și obținute prin cookie-uri.

COOKIES NECESARE (TOȚI VIZITATORII SITE-ULUI)

 • cfduid: Este utilizat pentru CDN CloudFlare pentru a identifica clienții individuali din spatele unei adrese IP partajate și pentru a aplica setările de securitate pe bază de client. Vedeți mai multe informații despre confidențialitate aici: CloudFlare Privacy Policy.
 • PHPSESSID: Pentru a vă identifica sesiunea unică pe site.

COOKIES NECESARE (SUPLIMENTARE, CONEXATE CLIENȚILOR)

 • wp-auth: Folosit de WordPress pentru autentificarea vizitatorilor autentificați, autentificarea parolei și verificarea utilizatorilor.
 • wordpress_logged_in_{hash}: Folosit de WordPress pentru autentificarea vizitatorilor autentificați, autentificarea parolei și verificarea utilizatorilor.
 • wordpress_test_cookie Folosit de WordPress pentru a se asigura că cookie-urile funcționează corect.
 • wp-settings-[UID]: WordPress setează câteva cookie-uri wp-settings- [UID]. Numărul de la sfârșit este ID-ul dvs. de utilizator individual din tabelul bazei de date a utilizatorilor. Acesta este utilizat pentru a vă personaliza vizualizarea interfeței de administrare și, eventual, și a interfeței site-ului principal.
 • wp-settings-[UID]:WordPress setează, de asemenea, câteva setări wp- {time} – [UID] cookie-uri. Numărul de la sfârșit este ID-ul dvs. de utilizator individual din tabelul bazei de date a utilizatorilor. Acesta este utilizat pentru a vă personaliza vizualizarea interfeței de administrare și, eventual, și a interfeței site-ului principal.

Majoritatea browser-elor vă permit să refuzați să acceptați cookie-uri – de exemplu:

  1. în Internet Explorer (versiunea 10) puteți bloca cookie-urile utilizând suprascrierea setărilor de manipulare a cookie-urilor, disponibile printr-un clic pe „Instrumente”, „Opțiuni de Internet”, „Confidențialitate”, apoi „Avansat”;
  2. în Firefox (versiunea 24) puteți bloca toate cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni”, „Confidențialitate”, selectând „Utilizați setări personalizate pentru istoric” din meniul derulant și debifând „Acceptați cookie-uri de la website-uri”; și
  3. în Chrome (versiunea 29), puteți bloca toate cookie-urile accesând meniul „Personalizare și control”, făcând clic pe „Setări”, „Afișați setările avansate” și pe „Setări de conținut”, apoi selectând „Blocați site-urile să trimită orice date” la rubrica „Cookie-uri”.

Blocarea tuturor cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor website-uri. Dacă blocați cookie-urile, nu veți putea utiliza toate funcțiile de pe website-ul nostru.

Puteți șterge cookie-urile deja stocate pe computer – de exemplu:

  1. În Internet Explorer (versiunea 10), trebuie să ștergeți manual fișierele cookie (puteți găsi instrucțiuni despre cum puteți face acest lucru la http://support.microsoft.com/kb/278835 );
  2. În Firefox (versiunea 24), puteți șterge cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni” și „Confidențialitate”, apoi selectând „Utilizați setări personalizate pentru istoric”, făcând clic pe „Afișare cookie-uri”, apoi pe „Ștergeți toate Cookie-urile“; și
  3. în Chrome (versiunea 29), puteți șterge toate cookie-urile accesând meniul „Personalizare și control”, făcând clic pe „Setări”, „Afișați setările avansate” și pe „Ștergeți datele de navigare”, apoi selectați „Ștergeți cookie-urile și alte date despre website și plugin-uri” și faceți clic pe „Ștergeți datele de navigare”.

Ștergerea cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor website-uri.

10. Conținut încorporat

Paginile de pe acest site pot include conținut încorporat, cum ar fi videoclipuri YouTube, de exemplu. Conținutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă exact în același mod ca și cum ai vizita celălalt site web.

Aceste site-uri web pot colecta date despre dumneavoastră, pot folosi cookie-uri, pot încorpora urmăriri terțe suplimentare și vă pot monitoriza interacțiunea cu acel conținut încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii dvs. cu conținutul încorporat dacă aveți un cont și sunteți conectat la acel site web. Mai jos puteți găsi o listă a serviciilor pe care le folosim:

FACEBOOK

Pluginul pentru pagina Facebook este utilizat pentru a afișa cronologia noastră Facebook pe site-ul nostru. Facebook are propriile politici privind cookie-urile și confidențialitatea asupra cărora nu avem control. Nu există nicio instalare de cookie-uri de pe Facebook și IP-ul dvs. nu este trimis către un server Facebook până când nu sunteți de acord cu aceasta. Consultați politica lor de confidențialitate : Politica de confidențialitate Facebook.

YOUTUBE

Folosim videoclipuri YouTube încorporate pe site-ul nostru. YouTube are propriile politici privind cookie-urile și confidențialitatea asupra cărora nu avem control. Nu există nicio instalare de cookie-uri de pe YouTube și IP-ul dvs. nu este trimis către un server YouTube până când nu sunteți de acord. Consultați politica lor de confidențialitate : Politica de confidențialitate YouTube.

11. Perioada de stocare a datelor

Dacă vă înregistrați pe site-ul nostru, stocăm și informațiile personale pe care le furnizați în profilul dvs. de utilizator. Puteți vedea, edita sau șterge informațiile dvs. personale în orice moment (cu excepția modificării numelui de utilizator). Administratorii de site-uri web pot, de asemenea, să vadă și să editeze aceste informații.

Datele din documentele publice de proiect se vor prezenta numai agregate, rezultatele urmând a fi disponibile pentru o perioadă conform proiectului.

12. Măsuri de securitate

Folosim protocolul SSL / HTTPS pe întreg site-ul nostru. Aceasta criptează comunicațiile utilizatorilor noștri cu serverele, astfel încât informațiile personale de identificare să nu fie capturate / deturnate de terți fără autorizare.