Accesul părinților și aparținătorilor clienților bazinului este interzis conform Regulamentului desfășurării activității  pe durata stării de alertă.

Da! Se poate face rezervare online pe siteul nostru, accesand secțiunea „Rezervare Online” sau accesând următorul link : https://bazinolimpicalba.ro/rezervare-online/

Bazinul Olimpic Alba Iulia se află situat pe Bulevardul Republicii, nr.3.

Pentru o accesare mai facilă a locației vă invităm să accesați următorul link : https://goo.gl/maps/dNuzY1Pdr5vHk2q37 

Pentru obținerea de informații suplimentare, vă invitam să utilizați „Formularul de contact” din secțiunea „Contact”, prin intermediul unui email la office@bazinolimpicalba.ro sau prin telefon la numărul +4 0258 835 947.

In prezent, se pot achiziționa echipamente și accesorii pentru înot – pentru copii și adulți – de la Bazinul Olimpic de la etaj : ochelari de înot, cască înot, colaci și aripioare, accesorii etc.

Da! La nivelul scărilor din cadrul Bazinului Olimpic exista dispozitive adaptate persoanelor cu dizabilități locomotorii pentru accesul în tribună.

Adâncimea maximă a bazinului este de 2,20-2,50m. In același timp, dorim să informăm clienții de faptul că, nu răspundem pentru persoanele care nu știu să înoate. Pericol de înec!

Da. Bazinul are în dotarea sa doua aparate pentru cafea, sandwișuri, sucuri răcoritoare, apă etc.